Апел за помош на Анастасија Ризова

Да бидеме хумани, да бидеме луѓе, затоа што на нашата мала Анастасија и нејзините родители ова значи Живот!
070 143-104 активен број за донации за Телеком корисниците.

143-666 активен број за донации за А1 корисниците.

Анастасија Ризова, мало девојче од Валандово, село Пирава, се бори со тешката форма на тумор, за третманот во Турција е неопходна сума од 100.000 евра, пари што не можат да ги обезбедат нејзините родители.

За таа намена креирана е „ gofundme” кампања за донации за малата Анастасија која итно бара начин да оди на лекување во Турција, така што соништата на родителите за заздравување на нивното дете ќе станат реалност, а малата Анастасија ќе започне да живее нормален и здрав живот.

линк за донации

https://www.gofundme.com/f/apel-za-pomoc-apel-for-help-anastasija-rizova?fbclid=IwAR1YTBgQdbOX4J_LO03u7q9B3YEgbHh-pJSWFmmlTTxK4OtQpm8Cv_u04Ek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Архива