ВО ЖИВО од прес-конференцијата на министерот за здравство ФИЛИПЧЕ

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче, денеска (среда, 25.03.2020 година), во 16:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Архива