Во новата реклама на Хајникен се соочуваат Даниел Крег и Џејмс Бонд

Во рекламата на безалкохолното пиво на Хајнекен се појави агентот 007, Бонд, Џејмс Бонд, реклама е изработена со поддршка на Публицис Италија.

Брендот ги “соочи “Даниел Крег и Џејмс Бонд, односно актерот што се прослави глумејќи го култниот лик обидувајќи се да истера приватен одмор, мораше на кратко да биде ликот што го глуми за да се соочи со малата непријатност. Еднаш Џејмс Бонд, секогаш Џејмс Бонд

Архива