Можно ли е, Американските медиуми тврдат дека е уапсен Џорџ Сорос

Американскиот портал trueamericans.me јавува дека на аеродромот во Лос Анџелес е уапсен контроверзниот милионер Џорџ Сорос во обид да ја напушти Америка.

Од Американските власити уште не е потврдена оваа вест, но станува јасно дека Трамп оди по стапките на Владимир Путин и конечно во светот ќе дојде мир.

Познато е дека Џорџ Сорос беше најголем противник за доаѓањето на влас на Доналд Трамп и беше еден од најголемите спонзори на кампањата на Хилари Клинтон.

Трамп и пред тоа најавуваше дека ќе го апси Сорос и дека тоа ќе само почеток со владата во сенка кој прави конфликти за нивно лично збогатување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Архива