Проверете дали сте добитник на 100 000 денари од МојДДВ #МојаНаграда: Ова се 15 – те најсреќни граѓани

Најсреќните 15 граѓани кои од први до 29 февруари скенирале фискални сметки, добија по 100.000 денари на вечерашното јавно извлекување на Канал 5 телевизија. Ова се добитниците:

Најсреќните 15 граѓани кои од први до 29 февруари скенирале фискални сметки, добија по 100.000 денари на вечерашното јавно извлекување на Канал 5 телевизија. Ова се добитниците:

1.Љупчо Николовски – Скопје

2.Живко Поповиќ – Скопје

3.Тони Ристовски – Прилеп

4.Иван Митевски – Штип

5.Јово Костовски – Скопје

6.Зоран Тушевски – Скопје

7.Дејан Мијајловиќ – Скопје

8.Мартина Анчевска – Скопје

9.Наташа Станојковска – Скопје

10.Имран Широки – Скопје

11. Зорица Кочоски – Прилеп

12. Небојша Арсиќ – Тетово

13. Ласто Петрински – Куманово

14. Мица Пачковска – Куманово

15. Елизабета Јовева – Штип

На 18 март ќе биде извлекувањето на главната награда од три милиони денари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Архива