Оглас за работа

Искористи ја можноста за надпросечна заработувачка и придружи се на нашиот продажен тим во Македонски Телеком:

Р3 ИНФОМЕДИА, фирмата креатор на брендовите Златна книга и Маркетконект за проширување на продажниот канал кој го реализира во партнерство со МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ АД Скопје, вработува: 

ПРОДАЖНИ КОНСУЛТАНТИ ЗА ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА ВО СЛЕДНИТЕ ГРАДОВИ:

СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ОХРИД
БИТОЛА
КАВАДАРЦИ
ГОСТИВАР
СТРУМИЦА
КОЧАНИ

Опис на работни обврски и одговорности:

 • Директна продажба на производи и услуги на Македонски Телеком АД Скопје, по принципот D2D – врата до врата;
 • Презентација, преговарање и склучување на договори;
 • Следење и грижа за клиентите за реализација на договорот.

Ви нудиме:

 • Фиксна плата;
 • Мотивирачки варијабилен дел – БОНУСИ (БЕЗ ЛИМИТ ВО МЕСЕЧНАТА ЗАРАБОТУВАЧКА);
 • Можност за надпросечна заработувачка базирана на лични перформанси;
 • Можност за понатамошна кариера во Македонски Телеком АД Скопје;
 • Флексибилно работно време;
 • Динамична работна атмосфера;
 • Обука за продажба од ТОП професионалци и понатамошно усовршување.

Идеални кандидати се:

 • Комуникативни личности со презентациски и продажни вештини;
 • Динамични и темпераментни личности;
 • Способни за индивидуална и тимска работа;
 • Искуство во продажба ќе се смета за предност;
 • Со основно познавање од областа на компјутерско работење (MS Office).

Доколку сакаш да станеш дел од успешен продажен тим составен од професионалци, испрати твое CV  преку полето Брза Апликација најдоцна до 03-ти Февруари.

Архива