Проверете дали сте вие среќниот добитник на 3.000.000 денари од МојДДВ

Во период од 15.12. 2019 година до 15.03. 2020 година биле скенирни 41.355 591 фискални сметки.

Досега беа извлечени 30 добитници на награди од по 100.000 денари, а секојдневно се доделуваат награди од по 1000, 2000 и 3000 денари.

Дејан Петков  од Штип е среќниот добитник на една од двете главни награди од по 3.000.000 денари, (скоро 50.000 евра) од наградната игра МојДДВ #МојаНаграда

Finansii.mk му честита на среќниот добитник

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Архива