Се стабилизира состојбата со ново заболени во Македонија

Починаа двајца пациенти позитивни на Ковид-19, утврдени 18 нови случаи.

Едниот од починатите, е од Куманово, а другиот, е од Кавадарци.

Со ова вкупниот број на починати лица во Македонија изнесува 29

Во изминативе 24 часа утврдени се и 18 нови пациенти, позитивни на вирусот Ковид-19.

Со ова, вкупниот број заболени во земјава е 617 лица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Архива