Тест: Што гледате прво?

Различни проучавања ни покажуват дека луѓето ги интерпретират сликите по различен начин зависно од својот карактер.

Очите гледаат се, но мозокот ги доловува оние информации кој се важни за нас самите.Очите виждат всичко, но мозъкът улавя онази информация, която е най-важна за вас самите.

Со овој тест ке откриете што е најважно за вас самите.

Ја погледнавте ли сликата за 1 секунда и на што ви асоцираше на првиот поглед.

Резултатот ќе ви открие по што копнее вашето срце во овој момент.

Дрвја

Вие имате силна интуиција и секогаш се потпирате на неа. Вие сте спокојна личност и обожавате да го поминувате слободното си време во релаксирање и во тишина. Тоа за што копнеете е повеќе да патувате и да се одадете на омилените работи кој ве ослободуваат од стресот

Тигар

Имате добри мисли и кога треба да донесете решение сте апсолутно сигурни во изборот си. Се обидувате да го живеете животот така што ги избегнувате непријатните ситуации колко што е можно повеќе. Копнеете за повеќе поткрепа и разбирање во тешките моменти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Архива