Економија

Бектеши: Со Законот за енергетска ефикасност се отвара можност за нови инвестиции во енергетски ефикасно осветлување во општините

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска присуствуше на потпишување на  Договори за Јавно- приватно партнерство…

Архива