Македонија

ПИВАРА СКОПЈЕ ОСВОИ НАЈВИСОКИ НАГРАДИ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЕКОНОМИЈА ЗА ПРОЕКТИТЕ ЗА ЕДУКАЦИЈА НА МЛАДИТЕ И ЗА ЕТИЧКО УПРАВУВАЊЕ

ивара Скопје освои значајни награди за најдобри општествено одговорни практики што ги доделуваат Министерството за…

Архива